Selecteer een pagina

Change Management of Procesoptimalisatie op maat van jouw bedrijf

Carl Eeckelaerts en Annick Igo bouwden samen al 25 jaar ervaring op in functies doorheen de hele Supply Chain in diverse sectoren. Vanuit hun eigen specialiteit schakel je hen – voltijds of deeltijds – apart in volgens de noden van jouw bedrijf.

Carl Eeckelaerts

Dankzij zijn specialisatie in (Post) Change Management, Team(re-)building en Reorganisatie laat Carl een positieve en duurzame voetdruk achter in je bedrijf en binnen je team. Zowel producerende als dienstverlenende bedrijven kunnen rekenen op zijn ruime expertise. Op freelance-basis begeleidt hij trajecten op directieniveau of op het niveau van teams of individuen. Ook coaching, training en opleiding behoren tot het aanbod van Carl. Duurzaam Change Management vraagt om duurzame (middel-)lange begeleidingstrajecten (6 maanden of langer).

Annick Igo

Annick bouwde haar knowhow uit in dienstverlenende en producerende bedrijven, onder meer in de maritieme sector en de petrochemie. Haar enorme gedrevenheid en zin voor efficiëntie maken haar tot de perfecte partner in Procesefficiëntie & Procesoptimalisatie. Focus en structuur, die kwaliteiten stelt ze graag op freelance-basis ten dienste van jouw bedrijf.

 

Kies je voor Crazy4Logistics, dan kies je

 

voor een no-nonsense-aanpak,

voor degelijkheid & duurzaamheid,

voor efficiëntie & expertise.